OM oss

 

För att utföra dessa analyser krävs välutbildade och kunniga kliniker. Alpha Plus är ansvariga för utbildningar i flera steg inom ämnet hårmineralanalys.

Alpha Plus AB utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott. Tillsammans med framstående samarbetspartners förser Alpha Plus terapeuter, den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet. Forskning och utveckling av nya produkter är en integrerad del av verksamheten. Alpha Plus arbetar för att sprida kunskap som inspirerar till en friskare livsstil och bättre hälsa, och utgår från funktionsmedicinska principer när vi väljer produkter och kunskap för att optimera hälsa och förebygga sjukdomar. Alpha Plus distribuerar alla kosttillskott som rekommenderas vid en hårmineralanalys. Verksamheten startade 1983 med huvudkontor i Falun.

För mer information, besök www.alpha-plus.se

Trace Elements, Inc. är ett internationellt laboratorie- och näringskonsultföretag som förser terapeuter och läkare med högklassiga hårmineralanalyser. De finns representerade i mer än 40 länder och är idag världsledande inom detta område. Grundaren, Dr David L. Watts är internationellt ett mycket aktat namn inom näringsforskningen och anlitas som föredragshållare över hela värden. Dr Watts internationella storhet ger ytterligare garanti för Trace Elements högt ställda kvalitetskrav. Dr Watts har arbetat kliniskt med näringsämnen i mer än 30 år. Hans forskning har lett till utvecklandet av individuella mineralmönster associerade med olika sjukdomssymtom, metaboliska typer samt även psykologiska.

För mer information, besök www.traceelements.com


Nutri-Tech Scandinavia AB
är sedan 1990 representant i Skandinavien för Trace Elements, Inc., Dallas, USA. De har sitt huvudkontor i Göteborg och har sedan starten för 25 år sedan förmedlat långt över 100 000 analyser. Ett stort antal läkare/terapeuter i Skandinavien använder sig av Trace Elements hårmineralanalys i sitt arbete. Nutri-Tech har valt Alpha Plus AB som partner i Sverige och Finland när det gäller distributionen av Trace Nutrients högkvalitativa näringstillskott. Trace Elements produktlinje Trace Nutrients™ har utvecklats av Dr David L. Watts som är ansvarig forskningschef hos Trace Elements, Inc.

För mer information, besök www.nutri-tech.nu