VARFÖR ÄR JAG SÅ TRÖTT?

En hårmineralanalys är ett bra verktyg för att mäta närings- och mineralstatus i kroppen.

Den enklaste förklaringen till att du är trött, kan ju vara att du sover för lite. Men det kan också bero på något helt annat. Ta reda på det genom att boka en hårmineralanalys hos din lokala näringsterapeut. Håret kan nämligen avslöja varför du mår som du gör. Analysen ger dig en detaljerad rapport med en kartläggning av dina närings- och mineralbalanser. Baserat på resultatet får du sedan ett personligt närings- och kosttillskottsprogram. Det ger dig möjlighet att hitta balansen igen – i kroppen och i livet.

HITTA EN KLINIK NÄRA DIG

Nedan ser du några av våra kunniga hårmineralanalysterapeuter från norr till söder – redo att hjälpa dig! 

Turkos klinik och butik Östersund – Årets salong i Sverige 2018

På Turkos använder vi hårmineralanalyser som ett kraftfullt verktyg för att förstå obalanser och brister i våra klienters välmående. Vår tjänst Konsultation med Hårmineralanalys låter dig optimera hälsan med hjälp av en 6 månader handlingsplan med ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram baserat på uppmätt mineralstatus.

Hårmineralanalys kan utföras på distans, eller vid vår klinik.

Turkos klinik & butik
Köpmangatan 34
Östersund
tel: 063-122313
e-post: info@turkos.se, 
hemsida: www.turkos.se

IFM Falun – Vi bygger hälsa utifrån dina förusättningar

Som funktionsmedicinare och näringsterapeut med lång erfarenhet utgår jag från att varje människa är unik. Fokus är att du som vänder dig till oss ska få stöd för en optimal hälsa, utifrån dina egna förutsättningar. 

Vi använder främst livsstilsmedicin (friskare livsstil) tillsammans med näringstillskott och livsstilsråd som grundbehandling.

IFM Falun
Roxnäsvägen 4
791 44 Falun
tel: 023-705 250
e-post: info@ifm-klinik.nu
hemsida: www.ifm-klinik.nu/

Tumba Hälsocenter – Chansa inte, testa dina individuella behov

Som Näringsterapeut sedan 2003 ser jag till till hela kroppen. För dig som har hälsoproblem eller vill förebygga ohälsa erbjuder jag näringstester genom olika metoder. Gå inte och fundera på om eller vad du behöver för att hålla kroppen i balans, testa dina individuella behov!

Beställ analysen i min webshop Husapoteket.eu där det också finns mineraltillskott. Rådgivning utifrån analysen och stöd under programmet ingår. 

Anna Jensson Hjelm Tumba Hälsocenter
Grödingevägen 49A
147 31 Tumba
tel: 08-530 23 800
e-post: anna.hjelm@tumabahalsocenter.se
www.husapoteket.eu

Big Heart Norrköping – hårmineralanalys, ett fantastiskt verktyg för din hälsa

Hos oss på Big Heart får du alla verktyg du behöver så att du kan starta din resa mot bättre hälsa. Hos oss ingår alltid en timmes genomgång av din håranalys och övriga hälsoråd. Vi pratar om mage/tarm, lymfsystem och kost.

Hos BigHeart Hälsoskost hittar du även livsmedel, hår- och hudvård, ja, det mesta du behöver för att leva sunt och hålla dig frisk.

Big Heart Hälsokost
Repslagaregatan 42
602 45 Norrköping
tel: 011-18 40 54
e-post: info@bigheart.se
hemsida: www.bigheart.se

Näringskällan Skövde: Hårmineralanalys – mitt bästa beslut

Är du mån om din hälsa är en hårmineralanalys en av de absolut bästa metoder du hittar på marknaden idag. Jag har nu varit specialiserad på hårmineralanalys under 20 år, och fått fantastiska resultat.

På Näringskällan.se hittar du allt du behöver veta om Hårmineralanalys. Dessutom min egen historia från helt under isen till helt symtomfri.

Näringskällan Sverige AB
Knottvägen 1
541 65 Skövde
tel: 0771- 661 661 Må, Ons, Fre 10-12
e-post: info@naringskallan.se
hemsida: www.näringskällan.se

Må Bra Naturligt Trelleborg – vi ser till dina unika behov

Christina är utbildad näringsterapeut och arbetar med funktionsmedicin. Det betyder att hon hjälper klienten hitta grundorsaken till hälsoproblemen och samarbetar med denne för att uppnå bättre hälsa. Att behandla individen istället för sjukdomen är viktigt. Allt hänger ihop!

Alla människor är biokemiskt olika och bör också behandlas olika.

Må Bra Naturligt
Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
tel: 0707-540 400
e-psot: Christina@mabra.se
hemsida: webshop – mabranaturligt.se 

Hårmineralanalysen gav livet tillbaka

Hårmineralanalysen gjorde skillnad i kroppen

”Jag hade haft problem med trötthet och energibrist under en lång period. Ingen kunde hitta vad som var orsaken till mina problem. När jag besökte en näringsterapeut och gjorde en hårmineralanalys fick jag hjälp att balansera min ämnesomsättning och energin kom tillbaka.” Karolina, 45 år